Lirik Lagu Sobat Ambyar Didi Kempot

AMBYAR

Wis kebacut ambyar remuk sing ning ati
Opo ngene iki sing jenenge korban janji
Wis ambyar aku kudu kepiye
Metu ngendi supoyo ketemu kowe

Wis kebacut ambyar tresnaku kesasar
Seneng karo kowe selak nggonku milih pacar
Wis ambyar loro sing tak rasakke
Kowe lunggo ninggalke aku ning kene

Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Manise janjimu jebule mung ono lambe
Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Ning opo kowe tego nyekso aku koyo ngene

Sopo sing ra gelo
Yen digawe kuciwo
Ambyar

Wis kebacut ambyar tresnaku kesasar
Seneng karo kowe selak nggonku milih pacar
Wis ambyar loro sing tak rasakke
Kowe lunggo ninggalke aku ning kene

Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Manise janjimu jebule mung ono lambe
Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Ning opo kowe tego nyekso aku koyo ngene

Sopo sing ra gelo
Yen digawe kuciwo
Ambyar

 

Gallery Didi Kempot

lagu sobat ambyar didi kempot
lagu sobat ambyar didi kempot – foto nasional.kompas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *